C'est ça l'amour

één week vanaf 25 juli 2019

Een ontwapenend verhaal over een man (Bouli Lanners) die zich geen raad weet met zijn twee tienerdochters nadat zijn vrouw het huis heeft verlaten. Op zoek naar een nieuw evenwicht meldt hij zich aan bij een plaatselijk theaterproject.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Wanneer Mario na twintig jaar verlaten wordt door zijn vrouw, moet hij het alleen zien te rooien met zijn twee puberende dochters. De jongste van veertien worstelt met haar ontluikende seksualiteit en het gemis van haar moeder. De oudste is zeventien en gaat haar eigen gang; ze is klaar om op eigen benen te staan en experimenteert met drugs en jongens. Mario zelf koestert de hoop dat zijn vrouw zal terugkeren. Hij meldt zich aan bij een lokaal theaterproject om de zinnen te verzetten, want thuis is het evenwicht soms ver te zoeken. Dit licht komische familiedrama romantiseert niets, maar gaat over de gewone dagelijkse liefde: loslaten en vertrouwen, onhandig zijn en sorry zeggen.

Regisseur is de Franse Claire Burger, die elementen uit haar eigen leven in de film heeft verwerkt. De Belgische acteur (en regisseur) Bouli Lanners speelt ontwapenend de rol van Mario, een man die te midden van de vrouwen in zijn leven het spoor bijster is.