Exhibition on Screen - Girl with a Pearl Earring: And Other Treasures from the Mauritshuis

Op maandagochtend 2 april, 2e Paasdag, vertoont Filmhuis Lumen de documentaire ‘Girl with a Pearl Earring: And Other Treasures from the Mauritshuis’. Voorafgaande aan de film kunt u genieten van een croissant, een eitje, verse jus d’orange en sfeervolle klassieke muziek. Het ontbijt is om 9.30h, de film start om 10.30h. De toegangsprijs is € 13,50. Een dag eerder is er een reguliere voorstelling. 

Voor de speciale voorstelling met ontbijt dient u vooraf tickets te kopen via de website of aan de kassa. Reserveren is niet mogelijk. Er zijn slechts 30 kaarten beschikbaar. Eventuele overige voorstellingen zonder ontbijt zijn voor het gebruikelijke tarief.

Prachtig gefilmde documentaire over een van de beroemdste schilderijen ter wereld, ‘Meisje met de parel’ van Vermeer. In deze film in de reeks ‘Exhibition on Screen’ wordt ingegaan op de vragen over dit portret van een onbekende vrouw en de kunstenaar die haar schilderde.Koop nu een kaartje

Prachtig gefilmde documentaire over een van de beroemdste schilderijen ter wereld, ‘Meisje met de parel’ van de Delftse schilder Johannes Vermeer. Gewoonlijk is het doek te zien in het Mauritshuis, maar een paar jaar geleden toen dit museum werd verbouwd was het te zien in Japan en de Verenigde Staten. In deze film in de reeks ‘Exhibition on Screen’ wordt ingegaan op de vragen over dit portret van een onbekende vrouw en de kunstenaar die haar schilderde.