Kerstbrunch met Stan & Ollie

woensdag 26 december 2018

Of u nu uitkijkt naar de feestdagen of er het liefst aan ontsnapt, bij Lumen zit u goed

Eerste kerstdag is het filmhuis gesloten, maar op tweede kerstdag kunt u weer vroeg bij ons terecht voor film en gezelligheid. Om 11.00 uur starten we al met een heerlijke brunch, voorafgaand aan een mooie film!

Deze inmiddels beroemde brunch wordt ieder jaar druk bezocht en telefonisch reserveren is niet mogelijk, dus koop uw kaarten (€19,50 per stuk) tijdig aan de kassa of op de website van het filmhuis. Er zijn slechts 40 kaarten beschikbaar.

De voorverkoop start op 5 december, en is niet bedoeld voor groepen van meer dan vijf personen.

Na de brunch kunt u genieten van een hartverwarmende hommage aan ’s werelds bekendste komisch duo: Stan Laurel en Oliver Hardy.Koop nu een kaartje

Wereldberoemd en razend populair waren Oliver en Hardy in hun hoogtijdagen, maar in 1953 zit hun carrière in het slop, staat hun relatie onder druk door oud zeer en zitten ze financieel aan de grond. Om opnieuw de harten van het publiek te winnen, plannen ze een laatste theatertour door naoorlogs Engeland en Ierland. Ze logeren in derderangs hotels en treden aanvankelijk op voor halfgevulde zalen. Maar gaandeweg groeit hun publiek en hervinden ze de liefde voor het vak en hun diepe vriendschap voor elkaar.

De acteurs Steve Coogan (Philomena) en John C. Reilly ( The Sisters Brothers, Magnolia) vertolken de hoofdrollen in deze hartverwarmende hommage aan een wereldberoemd duo.