Kerstbrunch & Wonder Wheel

26 december

Elk jaar is hij in een oogwenk uitverkocht: de kerstbrunch voorafgaand aan de vertoning van een speciale film. Koop daarom tijdig uw kaarten voor deze voorstelling op 2e kerstdag. Voor € 19,50 neemt u deel aan de brunch om daarna weg te dromen bij een fijne film. U bent welkom vanaf 11.00 uur. Niet voor groepen van meer dan vijf personen. Reserveren niet mogelijk. Er staat een takkenboom in de foyer. Neemt u behalve uw goede humeur alstublieft ook iets mee ter versiering daarvan.

De setting van de nieuwe film van Woody Allen is een pretpark op Coney Island, New York in de jaren vijftig. Een strandwacht vertelt het verhaal van de exploitant van de zweefmolen en zijn echtgenote. De onverwachte komst van de dochter van de man – om zich schuil te houden voor gangsters – is het begin van dramatische ontwikkelingen met de ingrediënten passie en verraad.

6 Angst Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Wonder Wheel vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50: Ginny (Kate Winslet), een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty (Jim Belushi), carrouselbediende en Ginny’s onbehouwen echtgenoot; Mickey (Justin Timberlake), een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina (Juno Temple), de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader. Wonder Wheel is poëtisch gefilmd door Vittorio Storaro en is een krachtig en dramatisch verhaal over passie, geweld en verraad.