Maya: De Honingspelen

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, beleeft avonturen met haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes.

Alle Leeftijden


Koop nu een kaartje

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat erg op haar vrijheid gesteld is, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Ze moeten het in verschillende proeven opnemen tegen Violet, de leider van Team Tropolis. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen? 

Het is na Maya de Bij uit 2014 de tweede bioscoopfilm rond het geliefde insect. De eerste film werd volgens Studio 100 aan 120 landen verkocht.  

Vajen van den Bosch verzorgt weer de stem van het titelpersonage. Ilse Warringa is te horen als Keizerin, en Coen & Sander spreken de stemmen van mieren Eddie & Freddie in. 

Ook de zussen Olcay en Dolshe Gulsen verlenen hun medewerking aan de film. Het is voor de Gulsen-zusters de eerste maal dat zij een stem inspreken voor een animatie.  

 

Daar heb je Maya de Bij Songtext 

Ga je mee met ons op reis 

waar de bloemen bloeien in de wei 

naar het groene paradijs 

zet je kleine zorgen maar opzij 

want daar is Maya de bij, die plezier wil maken net zoals jij 

Daar heb je Maya de bij, ze vliegt door de lucht als een vogel zo vrij. 

daar heb je Maya de bij, en haar vriendjes zijn ook van de partij 

daar heb je Maya de bij, het verhaal begint dus kom maar dichter bij 

Wil jij ook een bijtje zijn 

Maya