Finding Your Feet

Brits komisch feel-good-drama over Sandra die noodgedwongen een nieuwe start moet maken nadat haar huwelijk op de klippen loopt. Ze trekt in bij haar vrijgevochten zus en ontdekt dat het leven meer te bieden heeft dan ze dacht.

AL Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott (Imelda Staunton) erachter komt dat haar echtgenoot al jaren een verhouding heeft met een van haar beste vriendinnen, besluit ze onder te duiken en bij haar oudere zus in te trekken. De vrijgevochten Bif woont in een huurflatje in een verpauperde wijk van Londen. De zussen verschillen als dag en nacht en hun contact was daarom verwaterd. Langzaam groeien ze nu nader tot elkaar, zeker wanneer Bif haar zus introduceert in haar vriendengroep, een kleurrijke en energieke groep leeftijdgenoten. De stijve Sandra ontdooit en komt tot de ontdekking dat het nog niet te laat is voor een nieuwe start.

Een heerlijk voorspelbare dramatische komedie, met o.a. Celia Imrie (The Best Exotic Marigold Hotel), Timothy Spall (The Party, Mr. Turner) en Joanna Lumley (Absolutely Fabulous).