Picl

Vanaf 28 april 2020 is filmhuis Lumen aangesloten bij het online filmplatform Picl.

Filmhuis Lumen is gesloten, in ieder geval nog tot en met 20 mei 2020. Wekelijks voorzien wij u van tips om thuis online fijne films te vinden. Daar komt nu een nieuwe mogelijkheid bij, waarmee u ons ook nog kunt steunen. Sinds 28 april zijn wij aangesloten bij Picl. Dit is een online filmplatform, waar nu inmiddels 35 filmtheaters in Nederland bij zijn aangesloten. Een welkome aanvulling, zeker nu alle filmzalen gesloten zijn. Met Picl bekijkt u namelijk een selectie van de nieuwste films gewoon thuis. Op je tv, laptop of tablet, op het moment dat het u uitkomt. Zo hoeft u geen film te missen. Ook als we weer opengaan, zal de online filmzaal bij Picl een welkome aanvulling blijven. We hebben er dan gewoon een extra zaal bij. Maar dan bij u thuis. Klik hier voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Via deze link komt u op onze pagina bij Picl. Hier ziet u een overzicht van het huidige aanbod. Klik op de titel van de film. Klik door op ‘bekijk de film’. Er verschijnt dan een inlog- en betaalscherm om uw gegevens in te vullen. Na betaling heeft u 48 uur om de film te kijken.

Wat kost het?

De allernieuwste films zijn voor € 8,50 te zien. De prijs voor films die al wat ouder zijn is € 4,99. Een deel van de opbrengst gaat naar het filmtheater van uw keuze. Na aankoop zijn de films 48 uur beschikbaar.

Aanbod

Een selectie van de nieuwste arthousefilms. Films die we anders in onze zalen vertoond zouden hebben. Daarnaast vindt u er titels die u misschien gemist heeft – of graag nog een keer ziet. Elke week kunnen er nieuwe films bijkomen, zelfs premières nu dat niet in de filmzaal kan. Nog vragen? Op de website van Picl is nog meer informatie te vinden.