Picl

Filmhuis Lumen is aangesloten bij het online filmplatform Picl

Een welkome aanvulling nu de filmzalen nog t/m 15 maart 2021 gesloten zijn is het online filmplatform Picl. Door Lumen als theater te selecteren steunt u ons ook nog eens. U kunt een selectie van de nieuwste films kijken, gewoon thuis op uw tv, laptop of tablet. Zo hoeft u geen film te missen.

Hoe werkt het?

Via deze link komt u op onze eigen pagina bij Picl. Hier ziet u een overzicht van het huidige aanbod.
  • Via de knop inloggen maakt u een account aan.
  • Klik op de titel van de film.
  • Klik door op ‘bekijk de film’. Er verschijnt dan een inlog- en betaalscherm om uw gegevens in te vullen. Na betaling heeft u 48 uur om de film te kijken.

Wat kost het?

De allernieuwste films zijn voor € 8,50 te zien. De prijs voor films die al wat ouder zijn is € 4,99.

Aanbod

Een selectie van de nieuwste arthousefilms. Films die we anders in onze zalen vertoond zouden hebben. Daarnaast vindt u er titels die u misschien gemist heeft – of graag nog een keer ziet. Elke week kunnen er nieuwe films bijkomen, zelfs premières nu dat niet in de filmzaal kan.

Blijverdje

Ook als we weer opengaan, zal de online filmzaal bij Picl een welkome aanvulling blijven. We hebben er dan gewoon een extra zaal bij. Maar dan bij u thuis.

Nog vragen?

Op de website van Picl is nog meer informatie te vinden, zoals over de handige streamingapp om de films makkelijker naar de televisie te streamen.