dinsdag 19 november

19.10
Alan Elliott, Sydney Pollack
US
2019

In 1972 nam Aretha Franklin haar album Amazing Grace op in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles. Het werd het meest succesvolle gospelalbum allertijden. Nooit eerder zijn de filmopnames van deze legendarische avonden vertoond aan het publiek. Tot nu.

AL
kaartje
€ 9,50
19.30
Ken Loach
GB
2019

Ontroerend sociaal drama van de Britse regisseur Ken Loach ( I, Daniel Blake ) over de dagelijkse strijd van een pakketbezorger en zijn gezin om het hoofd boven water te houden.

12 Geweld Grof taalgebruik
kaartje
€ 9,50
21.00
Spike Jonze
US
2014

Her is sciencefiction, drama en romantische komedie, met een fantastisch scenario. Hoofdpersoon is Theodore, die na zijn scheiding weer verliefd wordt, en wel op het operating system van zijn computer. Een film in de reeks ‘Artificial Intelligence’ in samenwerking met Studium Generale van de TUD. // Introductie en discussie met Luciano Cavalcante Siebert en Arkady Zgonnikov | AiTech TU Delft.// Her is sciencefiction, drama en romantic comedie, with a fantastic scenario. Main character is Theodore, who, after his divorce fells in love again, as a fact on the operating system of his computer. A movie in the series ‘Artificial Intelligence’ in cooperation with Studium Generale at the TUD. // Introduction and discussion by Luciano Cavalcante Siebert and Arkady Zgonnikov | AiTech TU Delft.

12 Seks Grof taalgebruik
kaartje
€ 9,50
21.30
Rupert Goold
US
2019

Actrice Renée Zellweger kruipt in de huid van de legendarische Judy Garland in deze biopic over het bewogen leven van de actrice en zangeres die al op jonge leeftijd wereldberoemd werd door haar rol in The Wizard of Oz.

12 Discriminatie Grof taalgebruik
kaartje
€ 9,50