dinsdag 26 februari

14.30
Freek Quartier, Jens Møller
Nederland
2018

Groot nieuws uit Fabeltjesland: vijftig jaar na de eerste uitzending is De Fabeltjeskrant terug. Volg de avonturen van Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever tijdens hun strijd in de Grote Dierenbosspelen, maar nu op het grote bioscoopscherm. Hatsikidee!

AL
kaartje
€ 6,50
14.45
Julien Chheng, Jean-Christophe Roger
Frankrijk
2018

Ernest is een grote beer. Hij speelt graag muziek en eet jam. Hij deelt zijn huis met Célestine, een vrolijk en vastberaden weesmuisje. De twee vrienden vervelen zich nooit..

AL
kaartje
€ 6,50
16.15
Barry Jenkins
US
2018

Meeslepend romantisch drama over een jong Afro-Amerikaans koppel dat uit elkaar gerukt wordt wanneer de man ten onrechte wordt veroordeeld. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin. De regisseur is Barry Jenkins, die eerder veel succes had met zijn film MOONLIGHT.

12 Geweld Discriminatie Grof taalgebruik
kaartje
€ 7,50
16.30
Peter Farrelly
US
2018

Deze biografische roadmovie is een inspirerend en hartverwarmend drama, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, over de vriendschap die ontstaat tussen een concertpianist en zijn chauffeur en lijfwacht.

12 Geweld Discriminatie Grof taalgebruik
kaartje
€ 7,50
19.15
Marielle Heller
US
2018

Scherpzinnig drama over een werkloze schrijfster die haar financiële sores verlicht met een lucratief handeltje in valse brieven van overleden sterren waarvan ze eerder biografieën heeft geschreven. Gebaseerd op de gelijknamige memoires van Lee Israel.

6 Angst Grof taalgebruik
kaartje
€ 9,50
19.30
Christian Frei
CH
2018

Prikkelende documentaire over armlastige Siberiërs die in barre omstandigheden zoeken naar slagtanden van de mammoet én over de ontwikkeling van de gentechnologie. Lukt het om de wollige mammoet weer tot leven te wekken? Bekroond met de Speciale Juryprijs op het Sundance Film Festival.

AL Grof taalgebruik
kaartje
€ 9,50
21.30
Eelke Dekker
NL
2018

A Dutch Plastic Soup Surfer fights pollution of rivers and oceans using his surfboard as a weapon. His campaigns combine raising awareness with creativity, innovation and constructive calls to action. Director present for Q&A. Een Nederlandse Plastic Soep Surfer bestrijdt de vervuiling van rivieren en oceanen met zijn surfplank als wapen. In zijn campagnes combineert hij bewustwording met creativiteit, innovatie en een oproep om in actie te komen. Regisseur te gast voor Q&A.

kaartje
€ 9,50
21.45
Bo Burnham
VS
2018

Een originele coming-of-agefilm, pijnlijk herkenbaar en grappig, is het regiedebuut van de jonge comedian Bo Burnham.

AL Grof taalgebruik
kaartje
€ 9,50