gezocht  studentencommissie

Wat doet de commissie?

De studentencommissie van Filmhuis Lumen zorgt voor meer bezoek van studenten. Elke week kiest de commissie twee films voor de studentenavond die twee weken later plaatsvindt. En periodiek organiseert de studentencommissie een evenement rond het thema film. Zo’n evenement sluit aan bij de missie van Filmhuis Lumen: het promoten van de passie voor cinema. Lees op hier meer over Filmhuis Lumen.

Wat doe jij?

De studentencommissie bestaat in principe uit 3 leden. We zoeken nieuwe commissieleden voor:
  • Communicatie
Je communiceert intern tijdig over de evenementen die jullie (willen) organiseren. Extern ben je gesprekspartner van jullie eventuele samenwerkingspartners, bijvoorbeeld de Delftse studentenverenigingen. Ook zulke samenwerkingspartners betrek en informeer je tijdig.
  • Promotie
Je maakt (of zorgt dat dat gemaakt wordt) communicatie voor de evenementen, volgens huisstijl van Filmhuis Lumen. Denk bijvoorbeeld aan online communicatie (Facebook, Instagram, of andere relevante sociale media posts) een banner of een papieren poster. Eventueel beschikt Filmhuis Lumen over mogelijkheden om dit te laten maken. In dat geval ben jij de coördinator.
  • Financiën
De studentencommissie krijgt bij geschiktheid de beschikking over een eigen budget. We verwachten een goed beheer en registratie. Vanzelfsprekend word je daarin begeleid. Heb je kennis van één van deze onderwerpen of vind je het leuk om je daar verder in te bekwamen, dan horen we graag van je. De commissie wordt begeleid door de zakelijk leider.

Geef je op!

Dus wil je je graag inzetten om de passie voor cinema onder Delftse studenten te promoten? Wil jij je (met ondersteuning) ontwikkelen in een commissie? Wil je een bijdrage leveren aan de culturele ontwikkeling van Delft? Ben je bereid om er als vrijwilliger wekelijks twee tot drie uur aan te besteden? Je krijgt een vrijwilligerspas van Filmhuis Lumen waarmee je gratis naar de film mag. Geef je hier op!