Studentenfilmavond

Elke dinsdag is het bij Lumen Studentenfilmavond. Op vertoon van een collegekaart kost een kaartje voor een kwaliteitsfilm slechts vijf euro. De films worden met aandacht uitgekozen, speciaal voor jullie.

Wil je ook op andere avonden korting krijgen? Tot 27 jaar kan je op alle dagen voor slechts 7,50 naar de film.

Je kan je op 2 manieren aanmelden:
  • via de aanvraagflyer in het filmhuis. Lever deze in bij de kassa van het filmhuis op vertoon van je legitimatiebewijs. We hebben ongeveer een week nodig om je aanvraag te verwerken.
  • Maak een Lumenaccount aan en stuur een mail naar contact@filmhuis-lumen.nl met daarin daarin een kopie van je ID, dan zetten wij de korting voor je aan.
Geef ook aan of je onze nieuwsbrief wil ontvangen.
Student? Lumen is er ook voor jou!

Elke dinsdag is het bij Lumen Studentenfilmavond. Op vertoon van een collegekaart kost een kaartje voor een avondfilm op dinsdag slechts €5.Ben je onder de 27, dan krijg je ook op de andere dagen van de week korting. Op vertoon van je legitimatiebewijs kan je op die dagen voor €7,50 naar de film.

Wil je geen Studentenfilmavond missen?

Like ons dan op Facebook of volg ons op Instagram! www.facebook.com/studentenfilmavondlumen/

www.instagram.com/studentenfilmavondlumen

Wil je een evenement voor studenten organiseren bij ons?

Dat kan! Wil je bijvoorbeeld een documentaire laten zien aan de leden van je studievereniging of ben je op zoek naar een leuk uitje voor je studentenvereniging of bestuur? Als jouw idee bijdraagt aan onze missie om de passie van cinema te promoten, staan wij er voor open! Stuur jouw idee naar lumenstudent@gmail.com en dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Student? Lumen is also for you!

Every Tuesday it is Student Film Night at Lumen. By showing a valid student card, a ticket costs only € 5. Are you under 27 years old? You can also get a discount on the other days of the week at Lumen. By showing an ID card, you can get a ticket for €7,50.

Don’t want to miss a Student Film Night?

Like us on Facebook or follow us on Instagram! www.facebook.com/studentenfilmavondlumen/

www.instagram.com/studentenfilmavondlumen

Do you want to organize an event for students with us?

That’s possible! Do you want to show a documentary to the members of your study association or are you looking for a fun event for your student association or board? If your idea contributes to our mission to promote the passion of cinema, we are open to it! Send your idea to lumenstudent@gmail.com and we will contact you to discuss the possibilities.