voorjaarsvakantie in Filmhuis Lumen

Koop je op maandag 25 of dinsdag 26 februari een kaartje voor DE FABELTJESKRANT& DE GROTE DIERENBOSSPELEN , dan krijgen de eerste 90 kinderen bij binnenkomst een pakketje met een Meneer de Uil T-shirt en textielstiften.

In de voorjaarsvakantie van 23 februari t/m 3 maart zijn er in Filmhuis Lumen matinees op zondag, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag met De Fabeltjeskrant en de nieuwe publiekstrekker Ernest & Celestine, Winterpret, De laatste voor kinderen vanaf 3 jaar. Ruim vijftig jaar na de eerste uitzending van De Fabeltjeskrant is Meneer de Uil weer te zien! Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever uit het Grote Dierenbos in Fabeltjesland beleven hun avonturen dit keer niet op de kijkbuis maar als gloednieuwe animatiefilm in de bioscoop. De film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen draait vanaf 9 februari in Filmhuis Lumen.

Eindelijk is dan ook in Nederland de Ernest & Célestine-special te zien die afgelopen winter 300.000 bezoekers trok in Frankrijk.